VASTUULLISUUS, LUOTETTAVUUS
JA TYYTYVÄINEN ASIAKAS

Arvomme ohjaavat kaikkea toimintaamme.

Arvomme kertovat, mitä voimme odottaa toisiltamme ja mitä asiakkaamme voivat odottaa meiltä. Arvomme määrittävät myös sen, mihin todella uskomme. Ne sekä inspiroivat että ohjaavat meitä päivittäisessä työssämme ja päätöksenteossamme.

VASTUULLISUUS

Vastuullisuus on toimintamme perusta. Se on tärkeä osa toimintastrategiaamme ja jokapäiväistä työtämme organisaatiomme kaikissa työtehtävissä. Meille vastuullisuus tarkoittaa avoimuutta, kannattavaa liiketoimintaa ja omasta henkilöstöstä, asiakkaista ja sidosryhmistä huolehtimista. Olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikessa toiminnassamme. Meille on tärkeää, että sinä saat kattavasti tietoa tuotteistamme ja toiminnastamme ennen laina- tai sijoituspäätöksesi tekemistä, jotta tiedät, mihin sitoudut.

TYYTYVÄINEN ASIAKAS

Tyytyväinen asiakas on toimintamme menestystekijä, siksi kehitämme toimintaamme asiakkaidemme toiveiden mukaan. Ymmärrämme asiakkaidemme erilaiset tarpeet ja tilanteet ja palvelemme asiakkaitamme laadukkaasti. Autamme sinua, kun tarvitset apua. Asiakaspalvelulupauksemme takaavat, että toimimme viipymättä, joustavasti ja tarjoamme asiakkaalle juuri hänen elämäntilanteeseensa sopivan lainaratkaisun. Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti, minkä ansiosta asiakas saa meiltä aina ajankohtaista tietoa palveluistamme.

LUOTETTAVUUS

Toimintamme on luotettavaa ja läpinäkyvää. Panostamme tuotteidemme ja palveluidemme kehittämiseen kouluttamalla henkilökuntaamme sekä kehittämällä jatkuvasti toimintatapojamme, -prosessejamme ja järjestelmiämme. Kerromme tuotteistamme selkeästi ja avoimesti, toimimme lakien ja säädösten mukaisesti, noudatamme reilun toiminnan periaatteita ja raportoimme liiketoiminnastamme kattavasti ja läpinäkyvästi.

KANSAINVÄLISYYS TOIMINNASSAMME

Toimimme viidessä EU-maassa: Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Hollannissa ja Tšekissä.
Näin ollen kansainvälisyys on osa jokapäiväisestä toimintaamme ja jokainen asiakas läpi toimialueidemme on meille yhtä tärkeä.

SUOMI

RUOTSI

TANSKA

HOLLANTI

TŠEKKI