LAINAA KAIKKIIN
ARKIPÄIVÄN TARPEISIISI

OPR-Vakuudelta löydät aina ratkaisun rahantarpeisiisi.

Meiltä saat lainan yllättävien menojen kattamiseen tai suuremman kulutusluoton pidempiaikaisempaan rahoitustarpeeseen juuri sinulle sopivalla takaisinmaksuajalla. Lainaa voit hakea 10 000 € saakka, aina kahdeksan vuoden takaisinmaksuajalla. Lainaa haet palveluissamme kätevästi verkkohakemuksella ja saat lainapäätöksen jo 15 minuutissa. Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa lainanhakemiseen tai lainasopimukseen liittyvissä kysymyksissä. Palvelumme ovat avoinna vuoden jokaisena päivänä.

Meillä asiointi on turvallista. Lainanhaku- ja hyväksymisprosessimme on tarkkaan määritelty ja kaikki palvelumme toimivat aina suojattujen yhteyksien takana. Käytämme samanlaista turvajärjestelmää kuin pankit, eli yhteytemme on suojattu SSL-suojauksella. Sisäänkirjautuminen palveluun tapahtuu aina henkilökohtaisten verkkopankkitunnusten avulla tai mobiilivarmenteella.

PALVELUMME JUURI SINULLE

Monipuoliset lainaratkaisumme takaavat, että löydät meiltä juuri sinulle sopivan lainan tai rahoitusratkaisun. Katso, mikä on sinun elämäntilanteeseesi sopivin vaihtoehto ja täytä lainahakemus verkossa jo tänään!

OPR-ONLINE

OPR-Online -palvelumme on asiakkaan henkilökohtainen laina- ja laskutusasioiden hallinnointipalvelu. Voit ajantasaisesti seurata ja hallinnoida omia laina- ja laskutustietojasi, tulostaa laskun tai lainasopimuksen, muuttaa takaisinmaksuaikaa ja paljon muuta.

OPR-Online on aina avoinna. Sisäänkirjautuminen palveluun tapahtuu lainapalvelun kotisivujen kautta.