VASTUULLINEN TOIMIJA –
AJATTELEMME AINA ASIAKKAAN ETUA

OPR-Vakuus Oy – Kasvava ja kansainvälinen

OPR-Vakuus Oy on vuonna 2005 perustettu suomalaisomisteinen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa monipuolisia kuluttaja- ja yritysluottopalveluita. Keskeisimpiä tuotteitamme ovat Everyday.fi, Ostosraha.fi ja Yritysluotto.fi sekä ulkomailla EverydayPlus. Toimimme tällä hetkellä Suomen lisäksi neljässä EU-maassa: Ruotsissa, Tanskassa, Hollannissa ja Tšekissä.

OPR-Vakuus on rekisteröity Etelä-Suomen Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin. Rekisteröinnin edellytyksinä ovat mm. yrityksen johdon ja vastuuhenkilöiden luotettavuus, hyvämaineisuus sekä riittävä ammattitaito. OPR-Vakuus Oy:llä on rekisteröinnin johdosta oikeus myöntää kuluttajaluottoja.

KATTAVAT PALVELUT

Palveluihimme kuuluu vakuudettomia kulutusluottoja ja yrityslainoja sekä yksityisille sijoittajille suunnattu sijoituspalvelu. Tehtävämme osana yhteiskuntaa on täydentää pankkien tarjoamaa rahoitusta palveluidemme avulla sekä mahdollistaa asiakkaillemme huolettomampi arki.

ASIAKAS ON YKKÖNEN

Yhtiömme reilun kymmenvuotisen elinkaaren aikana olemme toteuttaneet yli miljoona erilaista lainaratkaisuja yli 500 000 asiakkaallemme. Asiakkaamme ovat tärkein prioriteettimme ja tästä syystä olemme kehittäneet palveluistamme vaivattomia käyttää ja toimintamallimme on selkeä ja läpinäkyvä.

IHMISLÄHTÖINEN TOIMINTA

Hyödynnämme tuoreimpia finanssiteknologian mahdollisuuksia, mutta asiakkaitamme palvelevat aina ihmiset. Tahdomme olla vastuullinen ja paras työnantaja työntekijöillemme. Koulutamme jatkuvasti työntekijöitämme, jotta he ovat aina ajan tasalla ja asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua.

KANNATTAVA KASVU

Olemme innovatiivisia ja proaktiivisia, ja vastaamme muuttuvan toimintaympäristömme haasteisiin. Olemme kasvava yritys ja huomiomme tämän tekemisessämme: kasvamme kannattavasti ja hallitsemme riskit – näin huolehdimme myös omistajistamme ja sijoittajistamme.

Kasvu- ja laajentumisstrategiamme mukaisesti tarkoituksemme on kasvaa entistä laajemmaksi kansainväliseksi toimijaksi, jolla on vahva presenssi ja markkina-asema kaikissa valituissa kohdemaissa. Haluamme olla johtava sähköistä kanavaa hyödyntävä kuluttaja- ja yritysluottojen tarjoaja valikoiduissa kohdemarkkinoissamme vuoteen 2020 mennessä.

500 000
asiakasta

1 200
sijoittajaa

70
työntekijää

yli 1 000 000
rahoitusratkaisua

AVAINHENKILÖMME


Petteri Kleemola, toimitusjohtaja

Antti Liira, operatiivinen johtaja

Miikka Hietala, talousjohtaja

Johan Fager, Head of Business Financing

Jouni Selin, CIO & CDO

Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@opr-vakuus.fi

YHTEYSTIETOMME


Päätoimipisteemme sijaitsee Helsingin Kalasatamassa osoitteessa Lautatarhankatu 8 B.

Helsingin toimipisteellemme on erinomaiset kulkuyhteydet julkisilla kulkuvälineillä. Pääset meille niin bussilla, metrolla kuin raitiovaunullakin. Kalasataman toimipisteellemme pääset myös autolla. Vapaan parkkipaikan löytämiseen on hyvä hieman varata aikaa.

Tanska
OPR-Finance ApS
Bredgade 30
DK-1260 København K


Country Manager
Martin Frederiksen
martin.frederiksen@
opr-finance.dk

Ruotsi
OPR-Finance AB
Kungsbroplan 1
112 26 Stockholm


Country Manager
Simone Ekström
simone.ekstrom@
opr-finance.se

Tšekki
OPR-Finance s.r.o
Hvězdova 1716/2b
140 00 Praha 4


Country Manager
Ivan Varhanik
ivan.varhanik@
opr-finance.cz

Hollanti
OPR-Finance B.V.
Kleine-Gartmanplantsoen 21-2
1017RP Amsterdam

Country Manager
Fred van den Berg
fred.vandenberg@
opr-finance.nl

ASIAKASPALVELUMME

Asiakaspalvelumme on avoinna joka päivä kello 8–20 numerossa 020 741 2030.
Asiakaspalvelijoihimme saat yhteyden myös sähköpostitse: asiakaspalvelu@opr-vakuus.fi (klo 8–22).